Kerstdiner recepten

Kerstdiner recepten

Er zijn veel verschillende recepten voor een succesvol kerstdiner op het internet te vinden. Er zijn hierdoor honderden combinaties te maken voor een lekker kerstdiner. Hieronder vind je allerlei voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten die goed op elkaar kunnen aansluiten. Deze zullen allemaal linken naar de plaats met de lekkerste recepten zodat je gelijk aan de slag kan.

Voorgerechten

Het eerste gerecht dat bij een kerstdiner wordt gegeten en die de toon zal zetten voor het hele kerstdiner. Deze gerechten laten vaak al zien hoe het kerstdiner gaat worden.

Hoofdgerechten

Het hoofdgerecht is het toppunt van de avond en je wilt dus wel dat deze zeker goed bevalt. Het gerecht moet lekker zijn en ook op hetzelfde niveau zitten als het voorgerecht.

Nagerechten

Na een geweldig diner wil je natuurlijk wel goed eindigen met een heerlijk nagerecht. Je kunt kiezen voor een heerlijk fruitig gerecht of gewoon voor iets met alcohol. Waar je ook voor kiest, zorg dat het goed bij de andere gerechten past!

Natuurlijk serveert u het kerstdiner bij voorkeur met een passende fles wijn voor elke gang. Een arrangement wijn is bijvoorbeeld te vinden op deze webshop voor drankpakketten. Proost!

Terug naar overzicht