Kerstkaarten

Kerstkaarten traditie

Het is al jarenlang een traditie om kerstkaarten te versturen. Deze kerstkaarten kan je zelf maken of kopen in de winkel. Het leuke aan het versturen van een kerstkaart is dat je gemakkelijk iemand blij kan maken en laten zien dat ze niet vergeten zijn. Kerstkaarten horen van het hart te komen. En een zelfgemaakte kaart helpt daar nou dus net iets beter bij. Er zijn veel verschillende manieren om zelf een kaart te maken en er zijn ook een hoop sites die je kan gebruiken om dit te doen en om kerstkaarten te kopen.

Zelf kerstkaarten maken

Je eigen kerstkaarten maken heeft iets speciaals, is leuk om te doen en maakt iemand anders heel blij. Toch lijkt het maken van je eigen kaart moeilijk omdat je vast wel creatief moet zijn. Dit is helemaal niet waar! Je hoeft namelijk alleen maar een foto in te voegen en daarna gaat alles vanzelf. Je mag zelf kiezen welke vormen je terug wil laten komen en je mag ook zelf de vorm van de kaart kiezen om zo een mooie kaart te maken. Omdat de vormen allemaal al gemaakt zijn hoef je ze zelf helemaal niet te maken. Enkele tips:

Veel handige sites

Er zijn veel sites waar je mooie kerstkaarten kunt maken. Deze sites variëren allemaal van elkaar en zullen dus ook andere manieren hebben om kaarten te maken. Een van de sites kan bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om een heel fotoalbum te maken of om juist een kaart te maken waar een geluidje bij zit die je zelf mag kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos dus klik onder op de banner en maak nu nog een mooie kerstkaart!

Terug naar overzicht