Thema kerstpakket

Een kerstpakket met een thema

Kerstpakketten die voorzien zijn van een thema zijn ook ontzettend leuk om te geven. Je zou het misschien niet direct bedenken, maar een vlees- of vispakket kan bijvoorbeeld heel leuk samengesteld worden. Een belevenispakket kan een tegoedbon of voucher voor een leuke activiteit bevatten. Kunstzinnige pakketten zijn vaak voorzien van een beeldje of schilderij. Voor de liefhebbers van bier, wijn of likeur bevat het pakket vaak ook mooie glazen.

Speciale aankleding in het kerstpakket

Een kerstpakket met een thema is het leukst verpakt in een verpakking die gerelateerd is aan het thema. Een wijnpakket kan voorzien zijn van een fraai lint of chique verpakking. Een vlees- of vispakket kan ingepakt worden in een vrolijk uitziende verpakking die uitnodigt tot eten. Een standaard verpakking met bijvoorbeeld kerstklokken spreekt de ontvanger het minst aan. Daarnaast doet een leuke en opvallende kerstkaart het ook altijd goed, aldus directeur kerstpakketten van Kerstpakkettenidee.nl

Het volgen van workshops

Als nieuw thema binnen de kerstpakketten is het cadeau geven van bijvoorbeeld een kook- of dansworkshop of een ander soort activiteit. Mensen vinden het vaak leuk om zich ook met dit soort activiteiten bezig te houden en willen het graag ook eens uitproberen. Deze gezamenlijke workshops of activiteiten versterken de onderlinge band van mensen en zorgt er ook nog eens voor dat men zich goed kan amuseren.

Kerstpakket met een bedrijfsuitje

Een ander idee is het kerstpakket combineren met een bedrijfsuitje. Het kerstpakket bestaat dan bijvoorbeeld uit een leuk pakketje met verschillende producten zoals Italiaanse of Spaanse levensmiddelen en een leuke aankondiging van een aanstaand bedrijfsuitje.

Terug naar overzicht